BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Header image header image 2  
care cer un verdict
  || HOME ||
   
 
Creatie

Richard Dawkins: "inca lucrez la originea vietii, pana atunci credeti evolutionisti !"

Creatie vs Evolutie

1. Ce se spune despre gâtul girafei? [CUPRINS] [ÎNAPOI] [ÎNAINTE]

Teoria lui Lamarckian afirmă că „gâtul girafei s-a lungit datorită încercărilor acesteia de a ajunge la frunzele copacilor înalţi”, iar darwinismul pretinde că „numai acele girafe care au ajuns la frunzele copacilor înalţi au reuşit, de-a lungul generaţiilor, să supravieţuiască".

Dar dacă alungirea gâtului este o condiţie de supravieţuire a celui mai adaptat (conform concepţiei evoluţioniste), atunci puiul girafei precum şi orice alt animal ierbivor cu gâtul scurt n-ar fi putut supravieţui.

De asemenea, s-a spus: „...cu cât gâtul girafei este mai lung, cu atât este mai mare şansa de a descoperi duşmanii, pentru a fugi de ei". Dar, pe de altă parte, gâtul lung determină creşterea vizibilităţii facilitând descoperirea lor de către duşmani. Este deci evident că gâtul girafei nu este lung ca rezultat al transformărilor evolutive şi nici pentru că ar fi fost necesar supravieţuirii.

Cu toate acestea oaia, care nu poate ajunge la frunzele copacilor, se hrăneşte cu iarbă. Şi desigur, ea nu poate deveni girafă prin procesul de selecţie naturală.

În schimb, Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) afirmă că speciile originale, atât cele ale plantelor, cât şi cele ale animalelor au fost create de Dumnezeu „după soiul lor". Se pare că acesta este adevărul. Dumnezeu a creat girafa - girafă şi oaia - oaie, de la început.

[CUPRINS] [ÎNAPOI] [ÎNAINTE]

2. Mutaţia nu produce specii sănătoase [CUPRINS] [ÎNAPOI] [ÎNAINTE]

Se ştie că mutaţiile se produc cu o rată de l - 2 la 100.000 de cazuri şi că, de cele mai multe ori, ele generează incapacitate funcţională. Acest fapt demonstrează că mutaţiile repetate duc la regres şi nu la progres.

Se pot produce mutaţii tratând genele cu diferite medicamente, cu substanţe chimice sau radioactive.

Radiaţiile nucleare, generate de bomba atomică în Hiroşima şi Nagasaki au cauzat naşteri de feţi morţi, handicapuri fizice şi variate anomalii.

Dintre medicamente poate fi menţionată tolidomida care, acţionând asupra fetusului, a dus la naşterea unor copii malformaţi, cu auz slab şi membre superioare (mâini) scurte.

Rezultatele numeroaselor experimente genetice (mutaţionale) efectuate au evidenţiat faptul că, prin mutaţii, nu se pot obţine specii noi, ci numai variante în cadrul aceleiaşi specii. Această concluzie este valabilă şi pentru mutaţiile naturale accidentale.

[CUPRINS] [ÎNAPOI] [ÎNAINTE]

3. Absenţa totală a stadiului de tranziţie în rândul organismelor vii
[CUPRINS] [ÎNAPOI] [ÎNAINTE]

Evoluţioniştii şi-au aranjat fosilele într-o anumită ordine şi pretind că „atât plantele cât şi animalele au evoluat treptat de la simplu la complex". Cu alte cuvinte, ei vor să spună că lucrurile au evoluat în ordinea A-B-C. Dacă faptul acesta ar fi adevărat, ar trebui să existe în procesul evoluţiei un stadiu intermediar între A şi B şi între B şi C, speciile AB şi BC.

Dar, în urma examinării minuţioase a fosilelor, nu s-a putut descoperi vreun specimen aflat în stadiul de tranziţie. Aceste stadii de tranziţie au fost numite „verigi lipsă". Mai mult decât atât, astfel de stadii intermediare nu au putut fi găsite nicăieri printre plantele şi animalele existente astăzi.

Toate acestea par să valideze afirmaţia Bibliei: Dumnezeu a creat toate fiinţele după „soiul lor".

Dacă concepţia evoluţionistă ar fi adevărată, ar trebui să existe fiinţe ale căror mâini, picioare şi ochi să fie în curs de dezvoltare. Dar, fie că privim în trecut, fie că privim în prezent, astfel de organisme nu pot fi găsite.

Toate vieţuitoarele par să fie complete şi independente.

[CUPRINS] [ÎNAPOI] [ÎNAINTE]

Mai multe despre acest subiect :

http://www.theophilos.3x.ro/download/Creatie%20sau%20evolutie.zip